top of page

Meet Cristof!

Meet Cristof, 37-jarige vader van twee dolenthousiaste zonen en masseur bij CAP


Ik werk als opvoeder voor de vzw Koninklijk Werk IBIS. Een job die ik al bijna 14 jaar met hart en ziel doe. Het is een job vol afwisseling, maar ook vol uitdagingen. Wij bieden alles wat de jongeren nodig hebben met de totale zorg die wordt geboden. Dit is het meest cruciale punt. Wij zorgen ervoor dat onze jongeren opgroeien tot zelfredzame volwassenen door het bieden van integrale zorg.


Ik heb jaren als flexwerker gewerkt om mijn inkomen aan te vullen. In een slagerij, als begeleider van een sportkamp... maar deze functies waren altijd tijdelijk of sporadisch.


Na veel wikken en wegen besloot ik in oktober 2021 iets anders te gaan doen. Dit is waar ik massage ontdekte. Samen met Wendy zette ik mijn eerste stappen in het Regenwoud van Bredene (ontspanningsmassage). Na wat oefening, besloot ik om op zelfstandige basis te beginnen. Ik schreef me in bij een sociale kantoor, zocht een boekhouder,...


Ondertussen wou ik mijn diploma's behalen in dit vakgebied, zodat ik zeker over de nodige kennis beschik. Om nog dieper te gaan, kreeg ik de kans om te beginnen masseren met Pam (Lifestyle On Fleek). Hier werd mij meer Ayurvedische massage aangeleerd. Intussen ging ik naar school (Centrum voor Avondonderwijs) om mijn diploma's te halen.


Ontspanningsmassage, afslankingsmassage, en kindermassage zijn al behaald. Maar ik wil meer; ik wil mijn klanten het hele pakket kunnen aanbieden. Daarom overweeg ik nog Ayurvedische massage en sportmassage. Ook is het zo dat ik hier niet blindelings in wil stappen, dus ik zal de vereiste stage-uren afronden. Ik wil dan ook volledig voorbereid aan de slag met CAP massage. Ook zal ik in de toekomst sportmasseur worden bij de nieuwe American Football team Bruges Broncos.


Dit is zonder twijfel de belangrijkste kans die op mijn pad is gekomen. Ik wil de broers Glenn en Dieter bedanken voor die kans!

Comments


bottom of page