Zoeken
  • CAP BELGIUM

Geen tijd om te sporten? Jawel, dat heb je wel.Geen tijd om te sporten. Daar trappen wij niet in bij CAP. Iedereen heeft tijd om te sporten. Met voldoende beweging maakt het je alleen maar zelf gemakkelijker. Je voelt je niet alleen fitter, maar geestelijk helpt het zeker ook. En we zijn nu toch bezig, je levenskwaliteit gaat er ook op vooruit.

Maar de hamvraag is nu, hoe begin je nu tijd te maken voor beweging? Wij hebben enkele tips om het jullie makkelijker te maken:

  1. Begin klein. Het is niet nodig om meteen vijf maal te gaan trainen per week. Begin met één of twee keer per week, bouw het zelf op naar je eigen zin. De crosstrainingen zijn hier ideaal voor.

  2. Vaste tijden. Vaste tijdstippen maken het eenvoudiger om het te kunnen inplannen in je agenda. Het voordeel hierbij ook is dat het naarmate ook in je leefpatroon terecht zal komen. We stellen vast dat als de momenten te veel afwisselen zou je sneller durven afhaken. Als je kijkt naar onze CAP agenda zijn het vaste momenten.

  3. Ga in groep of met twee sporten. Wanneer je met twee of in groep sport zit je in een omgeving van andere sporters, dat motiveert je. Je maakt er wellicht ook vrienden.Dit zijn drie tips die het jou gemakkelijker zullen maken en waar wij volledig achterstaan. Gemakkelijker om sport in je leven te implementeren.

Nog niet overtuigt? Gebruik deze maand onze try out pass, een hele week op onze kosten sporten!

53 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven