Zoeken
  • CAP BELGIUM

ELAISA x CAPElaisa deelt haar gedachten over CAP:


“Ik tennis toch een behoorlijk aantal uren per week. Dezelfde spiergroepen worden altijd aangesproken, daardoor kreeg ik te maken met overbelasting van bepaalde spiergroepen. Mede door dat ik jong ben, nog steeds aan het groeien ben moet ik opletten dat mijn lichaam niet overbelast wordt.


Bij CAP vond ik een zeer brede waaier aan ondersteuning, alsook het preventief werken om blessures te vermijden helpt me enorm. Tegelijk zorgen ze ervoor dat ik iedere oefening correct uitvoer.

Ook kan ik terecht bij hen om mijn algemene fysiek op peil te houden, iedere training moet er wel degelijk hard gewerkt worden, maar het is op een leuke en vooral doelgerichte manier.


Wanneer ik een mindere dag heb zijn ze er altijd om me te motiveren om toch het maximum uit me te halen. Hard werken en toch FUN hebben is de sleutel om vol te houden. Wie vol houdt, bereikt zijn doel.


Doordat CAP thuis is in verschillende sporten weten ze perfect wat ik nodig heb. Het programma die ze voor mij gemaakt hebben is nauwkeurig en perfect met wat ik nodig heb.

Om een voorbeeld te geven: voor ik naar CAP kwam had ik moeite met stabiliteit op het veld, intussen is dit punt aangepakt en zijn we op de goede weg.


CAP bestaat uit een jong team, sporters in hart & nieren. Hun eigen ervaringen en studies hebben hun gevormd om zowel om sporters alsook topsporters te begeleiden. Ze zijn enorm ambitieus, maar met beide voeten op de grond. Dit inspireert mij ook om hard te blijven werken. Ik hoop om binnen een X aantal jaar op internationaal niveau te tennissen, dat weten Dieter & Glenn ook, samen zullen we deze uitdaging aangaan.”


Elaisa Schelfhout

93 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven