#02 WOM & MOM


Photo by Cédric Warlop, CMEDIA

De WOM van deze maand gaat als volgt:


DEATH BY

min 1: 1 push up + 1 v-up

min 2: 2 push up + 2 v-ups

min 3: 3 push up + 3 v-ups


CONTINUE AS LONG AS POSSIBLE

"VERSE PRODUCTEN ZIJN VAN BETERE KWALITEIT DAN BEVROREN PRODUCTEN."

Als we eerlijk zijn, moeten we durven toegeven dat ‘vers’ aantrekkelijker en ook gewoon gezonder klinkt. Maar is dat eigenlijk wel het geval? Volgens de huidige wetenschappelijke onderzoeken is de hoeveelheid belangrijke voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, antioxidanten…) weliswaar iets lager in bevroren voedsel dan in vers voedsel, maar het verschil is zo miniem dat het verwaarloosbaar is.


Bevroren voedsel kan je bovendien veel langer bewaren dan vers voedsel. Dat verliest al snel zijn uitstraling en een groot deel van de voedingsstoffen gaat ondertussen verloren. Die belangrijke voedingsstoffen worden dus eigenlijk langer bewaard bij bevroren voedsel.


Het is allemaal vooral een kwestie van timing. Eet je je verse groenten meteen op? Prima! Hou je ervan om wat groenten in voorraad te hebben? Vries dan wat extra groenten in.


Koop vooral wat je zelf verkiest, wat past binnen het budget en wat je het minst stress bezorgt. Stress heeft namelijk wel een significant effect op je gezondheid.Wens je graag meer informatie over onze facility? Stuur ons gerust een berichtje!


CAP

88 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven