CAP-10.jpg

Personal coaching

CAP Facility Gistel (Oostende) één-op-één sessies met onze coach Glenn.

ONE ON ONE

Eén-op-één sessies met onze topcoaches zijn een geweldige manier om je training te ontwikkelen. Of het nu gaat om het aanleren van een nieuwe techniek of om een persoonlijke kennismaking met een van onze lessen of gewoon om wat extra begeleiding. Move better, feel better, perform better, together we will make it happen!

WORKOUT

Spiergroei is niet de enige manier om kracht te winnen. Het is een mentaliteit die we met jou ontwikkelen, één sessie per keer. We beoordelen jouw levensstijl en stellen een plan op om je in de best mogelijke vorm te krijgen, naast wat we in de facility doen. 

REHAB

Wij begeleiden je door het revalidatieproces, dat een moeilijk en vaak psychologisch proces kan zijn. Begin je revalidatie met ons kine Stijn en kom stap voor stap weer in beweging in onze loods! 

SPORT-SPECIFIEK

Sport specifieke training is fitness en prestatie training die is afgestemd op het verbeteren van atletische prestaties. CAP gaat echter een stap verder. Wij vinden en stimuleren jouw voorsprong op de competitie.

 

CAP Facility Gistel (Oostende) op maat gemaakt voedingsplan dat structuur en consistentie zal bieden.

nutrition


Support your goals with healthy meals

Je wilt afvallen, spieren kweken en meer energie hebben? Je personal coach zal de cijfers kraken en een op maat gemaakt plan voor jou opstellen dat structuur en consistentie zal bieden.

 

CAP brengt jou de juiste gewoontes en kennis bij, evenals de motivatie om hard te werken op de lange termijn.