top of page

MASSAGE

Massage die past bij je doelstellingen

 

Bij CAP Massage, hebben we onze massagetherapieën uitgebreid met elementen die je welzijn nog meer zullen verbeteren. Wij bieden een volledig scala aan massagetherapieën, behandelingen, en sport revalidatie, het creëren van een omgeving om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

 

Het kan moeilijk zijn om een behandeling te kiezen aangezien er zoveel verschillende behandelingen en massagestijlen beschikbaar zijn. Er zal een complete intake worden uitgevoerd om het gewenste resultaat en eventuele probleemgebieden te bespreken. 

 

pexels-rodnae-productions-8312830.jpg
Slimming-massage-baan-thai-marrakech-2.jpg
pexels-ryutaro-tsukata-5473182 (1).jpg

CUPPING

Cupping wordt al duizenden jaren gebruikt om rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en andere aandoeningen te verlichten.

 

Cupping therapie houdt in dat er een zuigkracht wordt gecreëerd om bloed in de huid te zuigen. Binnenin de cup trekt een vacuüm of zuigkracht de huid naar boven.

Vanaf €65/uur

Afslankings-massage

De afslankingsmassage is een krachtige massagetechniek waarbij we ons concentreren op je huid, bindweefsel, vetcellen, cellulitis, en lymfecirculatie.

 

Dit zorgt ervoor dat je lichaam niet alleen afvalstoffen uitscheidt en ontgift, maar ook een verse toevoer van zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Ook zal er minder vochtophoping in het lichaam zijn.

Vanaf €65/uur

sportmassage

Sportmassage is een vorm van massage die zich richt op het herstellen of behouden van spierfunctionaliteit.

 

Het werkt diep in het spierweefsel om pijn veroorzaakt door spanning te verlichten. De therapeut richt zich op specifieke problemen die tijdens je consult naar voren zijn gekomen.

Vanaf €65/uur

pexels-cottonbro-3998013.jpg
pexels-polina-tankilevitch-3875103.jpg

RELAXATIEMASSAGE

All about relaxing! Geniet van ontspannende massages ontworpen om je te helpen herstellen van de stress van het dagelijks leven.

 

We zien vaak over het hoofd hoe belangrijk het is om te ontstressen. Een ontspannende massage is precies wat je nodig hebt; zachte bewegingen en ontspannende oliën ontspannen vermoeide spieren.

Vanaf €65/uur

massage voor kinderen

Massage en ontspanning helpen kinderen om beter te slapen, zich beter in hun vel te voelen, rustiger te zijn en een beter gevoel van veiligheid te hebben.

 

Bovendien bevordert het hun immuniteit en maakt het hen minder gestrest. Massage en zacht huidcontact helpen kinderen de grenzen van hun eigen lichaam te begrijpen, waardoor ze zich veilig en warm voelen.

Vanaf €65/uur

bottom of page