CAP-10.jpg

MASSAGE

MASSAGE

Massage die past bij je doelstellingen

 

Bij CAP Massage, hebben we onze massagetherapieën uitgebreid met elementen die je welzijn nog meer zullen verbeteren. Wij bieden een volledig scala aan massagetherapieën, behandelingen, en sport revalidatie, het creëren van een omgeving om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

 

Het kan moeilijk zijn om een behandeling te kiezen aangezien er zoveel verschillende behandelingen en massagestijlen beschikbaar zijn. Er zal een complete intake worden uitgevoerd om het gewenste resultaat en eventuele probleemgebieden te bespreken. 

 

WhatsApp Image 2022-07-22 at 7.37.46 AM.jpeg

cupping
 

Cupping wordt al duizenden jaren gebruikt om rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en andere aandoeningen te verlichten. Cupping therapie houdt in dat er een zuigkracht wordt gecreëerd om bloed in de huid te zuigen. Binnenin de cup trekt een vacuüm of zuigkracht de huid naar boven.

Vanaf €65/uur

WhatsApp Image 2022-07-22 at 7.37.46 AM.jpeg

Afslankings-
massage

De afslankingsmassage is een krachtige massagetechniek waarbij we ons concentreren op je huid, bindweefsel, vetcellen, cellulitis, en lymfecirculatie. Dit zorgt ervoor dat je lichaam niet alleen afvalstoffen uitscheidt en ontgift, maar ook een verse toevoer van zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Ook zal er minder vochtophoping in het lichaam zijn.

Vanaf €65/uur

WhatsApp Image 2022-07-22 at 7.37.46 AM.jpeg

sport
massage

Sportmassage is een vorm van massage die zich richt op het herstellen of behouden van spierfunctionaliteit. Het werkt diep in het spierweefsel om pijn veroorzaakt door spanning te verlichten. De therapeut richt zich op specifieke problemen die tijdens je consult naar voren zijn gekomen

Vanaf €65/uur