top of page
CAP Golf met indoor golf, golf simulator, overspeed training, PT en fitnessprogramma's

golf

IMG_0135.jpg

indoor golf

Brengt je golfervaring naar een hoger niveau!

Met behulp van onze golfsimulator kan je elk shot evalueren, herbeleven en terugspoelen om gemakkelijker je fouten te identificeren. Onze ultra-high-speed camera's leggen de precieze beweging van de golfbal en het clubhoofd vast, terwijl ze de gegevens direct en nauwkeurig meten tot in de kleinste toleranties.

 

We meten nauwkeurig elk shot, inclusief de kortste putts en de langste drives. Je kunt golf oefenen en spelen bij CAP Golf met volledig betrouwbare resultaten.

Golf, op jouw voorwaarden
Ons aanbod aan golfsimulatoren laat je toe te spelen op je eigen tempo, op elk moment, in elk weer type.

(over)speed training

Overspeed training is momenteel één van de populairste onderwerpen in golf.

 

Overspeed training werkt door het lichaam te dwingen sneller te bewegen dan normaal tijdens een bekend motorisch patroon. Wanneer een golfer een golfswing maakt, hebben de hersenen een vast snelheidsbereik voor de neuro-musculaire respons.

 

We moeten eerst de reactiesnelheid van het lichaam verhogen door de "belasting" te verlagen, of in dit geval, het gewicht van de club.

 

Bij CAP Golf streven we ernaar deze vaardigheid volledig onder de knie te krijgen door middel van gedetailleerde workouts!

WhatsApp Image 2022-07-03 at 11.56.22 PM (1).jpeg
close-up-golf-ball-next-to-hole-hit-right-target-top-view-lip-cup-course-72850790.jpg

PERSONAL TRAINING & FITNESS PROGRAMma'S

Better golf, starts with a better swing

Golf heeft een groeiende bekendheid gekregen, wat het begrip van de sport heeft verbeterd. Bij het maken van de golfswing werken veel lichaamsdelen op hun maximale efficiëntie. Het spreekt vanzelf dat je beter zal presteren naarmate je lichaam beter bestand is tegen de fysieke eisen van het spel. Daarnaast zijn één-op-één sessies de ideale manier om je vaardigheden te verbeteren, en bij golf is dat niet anders. Wij zorgen ervoor dat de sessies geschikt zijn voor alle niveaus.

bottom of page