top of page

WELCOME TO CAP!

Welkom bij CAP Fitness Gistel, de ultieme bestemming voor fitnessliefhebbers in de regio Oostende. Bij CAP hebben we onze passie voor sport en beweging omgezet in een unieke fitnesservaring. Of je nu op zoek bent naar krachttraining, cardio-workouts of ontspanning na een lange werkdag, CAP Fitness Gistel heeft alles wat je nodig hebt.

Wat maakt CAP Fitness Gistel zo speciaal?

Onze faciliteiten zijn ontworpen met jou in gedachten. Als fitnesscentrum gevestigd in het prachtige Gistel, Oostende, bieden we state-of-the-art apparatuur en een breed scala aan groepslessen, van energieke spinning-sessies tot versterkende yogalessen. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint aan je fitnessreis, wij hebben de middelen en expertise om je doelen te helpen bereiken.

Unieke Sportbeleving

Bij CAP fitness Gistel gaat fitness verder dan de traditionele sportschool. Ontdek onze indoor golf met simulator, waarmee je je swing kunt perfectioneren terwijl je geniet van een gezellige sfeer. Na je workout kun je je spieren laten ontspannen met een verkwikkende massage. Onze relaxatiemassages en massagetherapie zijn perfect om de stress van het dagelijks leven te verminderen.

Basketbal voor Jong en Oud

Speciaal voor de jongere generatie biedt CAP Fitness Gistel intensieve basketbalkampen. Of het nu gaat om het verbeteren van vaardigheden of gewoon om plezier te hebben op het veld, onze kampen zijn geschikt voor jongeren van alle niveaus tot en met U18. Het is een geweldige manier om de jeugd actief en betrokken te houden.

Missie van CAP Fitness Gistel

Bij CAP is onze missie om levens te verbeteren door middel van training. We geloven in het toegankelijk maken van fitness voor iedereen, of je nu je competitieve vuur wilt aanwakkeren, je kinderen wilt inspireren, of gewoon wilt ontspannen na een drukke dag. Onze kwaliteitscoaching en ondersteunende gemeenschap maken CAP Fitness Gistel de ideale plek om je fitnessreis te beginnen of voort te zetten.

Word Lid!

Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van CAP Fitness Gistel en ervaar de voordelen van een gezonde, actieve levensstijl. Of je nu traint voor een specifiek doel of gewoon plezier wilt hebben tijdens het sporten, wij staan klaar om je te verwelkomen. Fitness, Gistel (Oostende), en CAP vormen hier de drijvende krachten achter een ongeëvenaarde fitnesservaring!
 

bottom of page